Ofte stillede spørgsmål

+ Hvordan kan du skræddersy løbeprogrammet til MIG?

Når du bestiller løbeprogrammet bliver du automatisk bedt om at skrive nogle oplysninger om din alder, løbeform, ambitioner mv. I løbeprogrammet indgår desuden en test af henholdsvis kondition og udholdenhed, som jeg vil regulere det efter. Dit løbeprogram bliver derfor unikt.

+ Hvor ofte og hvor meget skal jeg løbe?

Du angiver selv hvor meget du vil løbe, så det passer ind i dit liv og dine ambitioner. Som minimum skal du være klar på at løbe tre gange om ugen.

+ Hvordan foregår betaling?

Betaling kan foretages med Visa-Dankort og Mastercard.

+ Kan jeg fortryde købet?

JA. Der kan være forskellige grunde til at du fortryder et køb. I 20 dage efter dit køb kan du bede om at få pengene tilbage. Skriv til frei@runforever.dk, og jeg overfører det beløb du har betalt til din konto. Løbeprogrammet er stadig dit.

+ Behøver jeg et løbeur?

I løbeprogrammerne er der både angivet distancen og det tempo du skal løbe i. Derfor er det nødvendigt med enten et GPS-ur eller en app på din telefon, der har disse funktioner.

+ Hvor hurtigt får jeg tilsendt mit løbeprogram?

Jeg sender dit løbeprogram til din e-mail inden for 5 dage efter dit køb.

+ Jeg har ikke løbet før. Kan jeg godt købe et løbeprogram hos dig?

JA. Jeg laver et løbeprogram hvor du lægger ud med at løbe/gå 2 gange om ugen, inden du kan løbe 3 gange. Jeg vil sikre mig at det ikke går hurigere end at sener og led bliver trænet op, så du ender med at blive en stærk løber.

+ Kan jeg stadig drikke et glas rødvin?

JA