13 løbeprogrammer du kan vælge imellem

Designet til personlige rekorder

10 km, halvmaraton og maraton

De her løbeprogrammer er ikke for alle. Hvis du bare vil have et tilfældigt løbeprogram for at komme i form, er det ikke for dig.

Derimod - hvis du vil have et løbeprogram, der bygger på en række nye forskningsresultater, herunder effekten af polariseret træning - er det til dig. Hvis du ønsker, at løbeprogrammet tager udgangspunkt i din nuværende form, og anviser et træningstempo til alle dine løbeture - så er det til dig. Hvis det skal være sjovt og simpelt - så er det til dig!

Find det program nedenfor, der passer dig, og så har du det i din indbakke om 2 minutter.

Er du helt ude af form, så start med dette program: Fra 0-15 km/ugen på 8 uger!

Er du "næsten-nybegynder" så vælg dette program: Fra 12-20 km/ugen på 10 uger (så du kan løbe en anstændig tid til et motionsløb på 5 eller 10 km). Klik her!

Og ellers vælger du bare mellem løbeprogrammerne nedenfor...

10 km

       

Halvmaraton

    

Maraton

       


Hvad får du egentlig med programmerne?

 • Et program som du kan downloade og printe lige så snart du har bestilt det (dvs. om ca ét minut)

 • Et program der er skræddersyet til at du kommer i suveræn form, også selvom du ikke er 20 år længere

 • Et program der er baseret på de senere års forskning

 • Et program der er struktureret, så du holder dig skadesfri

 • Et program hvor du får anvist et personligt træningstempo til hvert træningspas, baseret på dit mål og din nuværende form.

 • Har du gennemført løbeprogrammet, men ikke er tilfreds med resultatet, skriver du en mail og du får refunderet hele beløbet!  Du har altså INGEN risiko.

Du kan også vælge

et personligt løbeprogram

Løbeprogram til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton, som jeg laver personligt til dig.

 • Løbeprogram på op til 12 uger - 900 kr.
 • Løbeprogram på op til 20 uger - 1300 kr

Skriv til mig på frei@runforever.dk

 

Mit navn er Frei Bindslev

Vi ligner nok hinanden på de fleste punkter.

Men jeg har måske brugt en smule mere tid på at løbe og har hjulpet hundredvis af løbere med mine løbeprogrammer. Jeg er endda så heldig at have over 6000 læsere af mit nyhedsbrev.

Og så har jeg gennemtrævlet bøger og videnskabelige artikler, for at kunne formidle essensen af hvad vi skal gøre, for at blive glade og hurtige løbere - selvom vi har et liv ved siden af - og selvom vi ikke er 20 år længere.

Jeg er din løbeinspirator, er uddannet af løbecoach Steve Magness, og jeg giver med runforever.dk hvad jeg selv for nogle år tilbage ville have fantaseret om at få adgang til. 

              Har du spørgsmål til løbeprogrammerne? Send en mail til mig på frei@runforever.dk

Profil 17 tranparent

Hvad er princippet i løbeprogrammerne?

Af den samlede løbeforskning kan vi se at polariseret træning igen og igen viser sig som den mest effektive måde at komme i form på.

Med andre ord betyder det, at hvis din løbetræning er polariseret, har du den største sandsynlighed for at topptræstere og for eksempel igen og igen sætte personlig rekord. Heldigvis er det også den bedste måde at løbetræne på, hvis man ikke er helt ung længere.

Hvad er polariseret træning?

Det er træning, hvor dine træningspas enten foregår i ganske langsomt tempo eller i et relativt højt tempo. Kun meget lidt træning derimellem.

Programmerne er bygget op af tre faser: Grundtræning, hastighedstræning og løbsspecifik træning. Altsammen for at sætte din krop i stand til at ramme din foreløbige top. Det er en cyklus der er sund for kroppen og som kan gentages, sådan at du kan blive ved med at flytte dig til et stadig højere niveau.

Se eventuelt mit indlæg Hvordan du sætter personlig rekord (og fortællingen om de overraskende resultater af polariseret løbetræning)


 • Runforever.dk

  “Hej Frei -
  Skylder dig vist forsættelsen - det blev PR i går.
  Slog den gamle med 12 minutter og kom i mål på 1.54 (den fra maj hed 2.06).
  Jeg fortsætter klart med programmet!! Der var overskud fra start til slut.
  Tak for hjælpen”

  Aalborg

 • Runforever.dk

  “Hej Frei. Tak for løbeprogrammet. Det har været fedt at følge.... i søndags løb jeg Amsterdam Marathon (mit 13’ne marathon) og jeg satte en personlig rekord: 3:50:47..... inden løbet var min PR: 4:06:10”

  København

 • Runforever.dk

  “Nu har jeg fulgt dit program i snart 20 uger, og har ikke haft nogen skader, har for første gang siden jeg startede løb løbet 10 km på under 50 min. Jeg er 55 år og dyrker tri, startede for 6 år siden og har hvert eneste år været skadet pga løb undtagen i år.
  Glæder mig til næste halvmarathon til nytår. ”

  København

 • Runforever.dk

  “"Jeg har rykket mine tider både på 5 km 10 km og ved cph half i weekenden med op til 3 min. Så det er jo rigtig dejligt."
  Tak for en inspirerende blok og rigtig godt løbeprogram der virkelig kan anbefales til alle der nyder løb"”

  København

 • Runforever.dk

  “Sidste juni i Århus løb jeg halvmarathon på 1:48, mens jeg i år løb på 1:44, og så har jeg her for små tre uger siden sat personlig rekord ved HCA Halvmarathon her i Odense med 1:40. Så jeg er godt tilfreds!”

  Odense

 • Runforever.dk

  “Jeg har fuldt dit program siden midt juli og løb en 10 km 28/9. Første 5 km tid i juli var 19:30 og endte med at løbe 10 på 38:18 ti uger senere. Så en markant forbedring.”

  Frederikssund